Új környezetben végzi feladatait a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és az Őrzési Osztály

2019. 12. 12., cs - 15:36
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az egységes elhelyezés érdekében megújult helyszínre költözött a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Őrzési Osztálya.

Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, Magyarország belügyminisztere és dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2019. december 12-én adta át az említett két szervezeti egység elhelyezésére szolgáló ingatlanegyüttest.

A megújult, nyolc épületből álló komplexum korábban a Határőrség Országos Parancsnokságának adott otthont. A beruházás a Budapest, II. kerület Labanc út 57. szám alatt valósult meg. Az objektum teljes területe (épületek és ősfás park) 54 859 m2, amelyből az épületek területe 12 905 m2. A szakmai munkát jól felszerelt irodák, kihallgató helyiségek, irattárak és a minősített adatok védelmét biztosító technikai eszközök is támogatják.

Az őrzésvédelem magas szintje biztosította azt, hogy a fogvatartott személyek elhelyezése az újonnan kialakított objektum területén megvalósulhatott.

A Nemzeti Nyomozó Iroda és az Őrzési Osztály Labanc úti objektumba történő költözése jelentős minőségi változást hozott a szervezeti egységek és a személyi állomány életében. A  munkatársak a régi, szűkös elhelyezést biztosító épületből egy teljesen felújított, funkcionális helyiségekkel ellátott, új bútorzattal felszerelt, parkosított környezetbe kerültek, amely méltó körülményeket biztosít számukra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.