Új rendőrfőkapitány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2022. 05. 27., p - 13:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője átadta a főkapitányság „kulcsát” az új rendőrfőkapitány kisasszonynak Bukó Lora kilencéves kazincbarcikai tanulónak. A megbízott főkapitány első intézkedése: fagyit minden gyereknek és csokit a rendőröknek!

3

Gyermeknapi eligazítás

A gyermeknaphoz igazított ideiglenes vezetőváltás 2022. május 27-én a főkapitányság tanácstermében történt rendőri vezetők jelenlétében.

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy miután ünnepélyesen átadta a főkapitányság szimbolikus kulcsát, a gyermeknap alkalmából ideiglenesen megbízott rendőrfőkapitány kisasszony beszámoltatta a megbízott rendészeti rendőr-főkapitány helyettest. Szerencsi Árpád r. alezredes többek között elmondta, hogy a gyermekek védelme érdekében a rendőrség több intézkedéssel, akció-tervvel készül a közelgő nyári szünet idejére is. A beszámoló végén a megbízott rendőr-főkapitányt felkérték, hogy dr. Kiss Attila r. vezérőrnaggyal adják át az „Így közlekedtek ti…!” rajzpályázat nyerteseinek az elismeréseket.

4

Rendőrségi gyermeknap

A ceremoniális beiktatást követően az új főkapitány kíséretével átvonult a Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. Miskolci XXI. Határvadász Bevetési Osztály, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett rendőrségi gyereknap helyszínére.

kr

A Készenléti Rendőrség udvarán kialakított hatalmas játszótéren volt minden! A programok közt többek között szerepelt aszfaltkréta verseny, habparty, kutyás, lovas, és kommandós bemutatók, rendőrségi, tűzoltó és mentőautók mustrája, továbbá a honvédség és a mentőszolgálat demonstrációja színesítette a programot. Továbbá érdekes programot kínált még az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Észak-Magyarországi Regionális Igazgatósága is a gyereknek és az őket kísérő felnőtteknek.  

hab

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.