Új rendőrfőkapitány Nógrád megyében

2019. 12. 19., cs - 14:15
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Beiktatták a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság új vezetőjét, dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornokot.  

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány jelenlétében tartott ünnepélyes állománygyűlést 2019. december 19-én Salgótarjánban, a Megyeházán a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A megyei közigazgatási szervek és a társszervek vezetőinek, valamint a megye országgyűlési képviselőinek részvételével megtartott rendezvényen ismertették a vezetői kinevezésekről szóló határozatokat.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok 2020. január 1-jétől a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjeként folytatja szolgálatát. A jelenlévők megköszönték a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság élén több mint hat éven át végzett munkáját.

Az állománygyűlésen dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitánytól átvette a 2020. január 1-jei hatályú, Nógrád megyei rendőrfőkapitányi kinevezéséről szóló dokumentumot dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos. 

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok ünnepélyes keretek között átadta a rendőr-főkapitányság csapatzászlaját dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornoknak, aki a magyar rendőrség első női rendőrfőkapitánya.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.