Új vezetőt neveztek ki

2024. 04. 02., k - 17:33
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgatója lett Dr. Horváth Ádám István r. ezredes.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere – Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány javaslatára – 2024. április 1-jei hatállyal a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgatói beosztásába, Dr. Horváth Ádám István r. ezredes urat nevezte ki.

Dr. Horváth Ádám István r. ezredes 2007. január 1-jén – akkor még civilként - kezdett az Országos Rendőr-főkapitányságon dolgozni, majd 2008 októberétől hivatásos állományba került. Az elmúlt 17 évben jogi és személyügyi szakterületen dolgozott a rendőrség, majd 2015. március 15-étől a Belügyminisztérium állományában, vezető beosztásban.

Magas színvonalú munkája elismeréseként többször részesült előléptetésben, jutalomban. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.