Ülésezett a Tapolcai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

2022. 11. 24., cs - 14:53
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A járás közlekedésbiztonsági és közbiztonsági helyzetét ismertették a vezetők.

Loránd György rendőr alezredes, kapitányságvezető nyitó beszédét követően a járás közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét ismertette 2022. november 24-én, a 10 órai kezdettel megrendezett fórumon Horváth József rendőr alezredes és Fábián Mónika rendőr őrnagy. 

Az előadók az értékeléseikben kiemelték, hogy a járásban élők megnyugtató adatoknak örülhetnek, mely köszönhető annak is, hogy a közbiztonság fogalma értékké vált az itt élők számára. Az őrnagy a közlekedésbiztonsági helyzet bemutatásánál kiemelte a főbb baleseti okokat és ismertette a személyi sérüléssel járó balesetek adatait. A rendőrség szerződéses határvadász beosztásba kiírt pályázatáról, a jelentkezés feltételeiről és a képzés menetéről Székelyné Lájer Erzsébet rendőr alezredes tartott részletes tájékoztatót, majd a programot a Járási Hivatal vezetőjének előadása zárta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.