Ülésezett a Tapolcai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

2022. 11. 24., cs - 14:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A járás közlekedésbiztonsági és közbiztonsági helyzetét ismertették a vezetők.

Loránd György rendőr alezredes, kapitányságvezető nyitó beszédét követően a járás közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét ismertette 2022. november 24-én, a 10 órai kezdettel megrendezett fórumon Horváth József rendőr alezredes és Fábián Mónika rendőr őrnagy. 

Az előadók az értékeléseikben kiemelték, hogy a járásban élők megnyugtató adatoknak örülhetnek, mely köszönhető annak is, hogy a közbiztonság fogalma értékké vált az itt élők számára. Az őrnagy a közlekedésbiztonsági helyzet bemutatásánál kiemelte a főbb baleseti okokat és ismertette a személyi sérüléssel járó balesetek adatait. A rendőrség szerződéses határvadász beosztásba kiírt pályázatáról, a jelentkezés feltételeiről és a képzés menetéről Székelyné Lájer Erzsébet rendőr alezredes tartott részletes tájékoztatót, majd a programot a Járási Hivatal vezetőjének előadása zárta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.