Veseátültetésre váró betegnek segítettek az igali rendőrök

2022. 10. 04., k - 15:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Kéklámpát és szirénát használva robogtak haza az „eltűnt” hölggyel.

A mentőszolgálat munkatársai kérték a kaposvári rendőrök segítségét 2022. október 3-án késő délután, mert egy azonnali beavatkozást igénylő műtétre váró beteggel sehogy sem tudták felvenni a kapcsolatot. A járőrök a 40 éves hölgy lakóhelyén adatgyűjtést végeztek, így a szomszédoktól megtudták, hogy egy közeli település panziójában dolgozik.

A beszerzett információk alapján az igali körzeti megbízottak meg is találták a hölgyet, aki elmondta, hogy a telefonját munka közben a töltőn felejtette, ezért nem látta, hogy keresték. Az egyenruhások minden további késlekedést megelőzve, megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett szállították haza a beteget, ahol a mentőautó már útra készen várta őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.