Veseátültetésre váró betegnek segítettek az igali rendőrök

2022. 10. 04., k - 15:43
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kéklámpát és szirénát használva robogtak haza az „eltűnt” hölggyel.

A mentőszolgálat munkatársai kérték a kaposvári rendőrök segítségét 2022. október 3-án késő délután, mert egy azonnali beavatkozást igénylő műtétre váró beteggel sehogy sem tudták felvenni a kapcsolatot. A járőrök a 40 éves hölgy lakóhelyén adatgyűjtést végeztek, így a szomszédoktól megtudták, hogy egy közeli település panziójában dolgozik.

A beszerzett információk alapján az igali körzeti megbízottak meg is találták a hölgyet, aki elmondta, hogy a telefonját munka közben a töltőn felejtette, ezért nem látta, hogy keresték. Az egyenruhások minden további késlekedést megelőzve, megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett szállították haza a beteget, ahol a mentőautó már útra készen várta őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.