Vezetni és irányítani a digitális világban

2018. 11. 28., sze - 15:03
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Szakmai konferencia a digitális innováció eredményeinek rendőrségi alkalmazásáról.

A Rendőrség Tudományos Tanácsának szervezésében 2018. november 28-án a Rendőrségi Igazgatási Központban szakmai konferencia zajlott, melynek változatos témái a digitális innováció rendészeti szakterületen való alkalmazásához, a vezetői állomány munkájának digitális kihívásaihoz kapcsolódtak.  

A konferenciát dr. Németh József PhD. r. ezredes, a Rendőrség Tudományos Tanácsának elnöke nyitotta meg, levezető elnöke Dr. Janza Frigyes ny. r. vezérőrnagy, belügyminiszteri megbízott volt.

Az eseményen előadást tartott Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Dr. Obermayer Nóra a Pannon Egyetem tanszékvezetője, Dr. Kovács Gábor r. dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorhelyettese, Prof. Dr. Rajnai Zoltán, az Óbudai Egyetem kari dékánja, Dr. Gömbös Sándor r. dandártábornok az ORFK Hivatalvezetője, Prof. Dr. Haller József a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi docense és Prof. Dr. Bakacsi Gyula a Budapesti Gazdasági Egyetem tanára.  

 

Az előadások írásos változata a Rendőrségi Tanulmányokban olvasható lesz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.