Vezetői változások Heves Vármegyében

2024. 07. 01., h - 13:51
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Személyzeti változások július 1-től.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője 2024. június 30-ai hatállyal visszavonta vezetői kinevezését Balogh Tibor rendőr ezredesnek, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének. Megbízta 2024.július 1-i hatállyal Csetneki Zsolt rendőr alezredest, a Hatvani Rendőrkapitányság eddigi kapitányságvezetőjét, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesi beosztása ellátásával.

 

Dr. Mecser Tamás rendőr ezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2024. június 30-ai hatállyal visszavonta vezetői kinevezését Juhász János rendőr ezredesnek, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének. 

 

Megbízta 2024. július 1-i hatállyal a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával Balogh Tibor rendőr ezredest.

 

Ezzel egyidejűleg megbízta, 2024. július 1-i hatállyal Suszter Zsolt rendőr alezredest, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság eddigi kapitányságvezetőjét, a Hatvani Rendőrkapitányság kapitányságvezetői beosztásának ellátásával.

 

Megbízta 2024. július 1-jei hatállyal Soltész Csaba László rendőr alezredest, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály eddigi osztályvezetőjét, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.