VIII. Országos Tisza-tó körüli futóbajnokság

2023. 05. 18., cs - 09:44
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az időjárási körülmények nem kedveztek a versenyzőknek, de ez sem szegte kedvüket és kitartásukat. Hol szakadó esőben, hol a párás hőségben futották végig az etapokat.

Sportszerűség, jó kedv, nevetés, baráti beszélgetések. Ezek jellemezték az idén nyolcadik alkalommal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ által közösen szervezett  Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságot.

A Tiszafüreden, 2023. május 17-én megrendezett verseny résztvevőit Dr. Mecser Tamás rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte. A megmérettetésen az Országos Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és 12 vármegyei rendőr-főkapitányság, valamint pontszerző versenyzésen kívüli meghívással, az Országgyűlési Őrség és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság 7-7 fős csapatokkal indultak. A mezőny Tiszafüredről indult és a kiépített gátkoronán Poroszló-Sarud-Tiszanána-Kisköre-Abádszalók-Tiszaderzs-Tiszafüred útvonalon teljesítették váltófutással a 64,5  kilométeres távot.

Az eredményhirdetésnél Dr. Rádi Norbert rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője méltatta és elismerését fejezte ki a kollégáknak a versenyen nyújtott teljesítményükért.

Minden résztvevő csapat oklevél, a két meghívott csapat emléklap elismerést vehetett át. Az összetett csapatversenyben harmadik helyen a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság, míg a második helyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. A dobogó legfelső fokára a Készenléti Rendőrség csapatának tagjai állhattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.