Visszahozták az életbe

2024. 06. 20., cs - 08:26
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hőgyészről érkezett bejelentés hétvégén egy, az utcán eszméletlenül fekvő férfiról.

Június 16-án egy nő kért segítséget telefonon egy Hőgyészen, a földön magatehetetlenül fekvő kerékpároshoz. Kiérkező kollégáink a Széchenyi utcában találták meg a sérült férfit, aki nem mutatott életjeleket. A bejelentő addigra már telefonon felvette a kapcsolatot a mentőkkel, akik folyamatosan irányították. Kollégáink, Szedeli Márk r. törzsőrmester és Mocsári Dávid r. zászlós a mentésirányító utasításait követve megkezdték, majd egymást váltva folytatták az újraélesztést a telefonon kapott instrukciók alapján. A mentősök tíz percen belül megérkeztek, és átvették a súlyosan sérült, de akkor már lélegző férfi ellátását, majd – miután állapotát stabilizálták – kórházba szállították.

A Tolna vármegyei vezető mentőtiszt levélben köszönte meg a bajtársias helytállást. Mint írta, kollégáink jelentős mértékben hozzájárultak az újraélesztés sikeréhez a végrehajtott beavatkozásokkal.

Munkatársainknak ezúton is gratulálunk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.