Alaposan kitakarított a szobalány

2023. 11. 29., sze - 09:38
Zsaru Magazin

Több mint 155 millió forint értékben vitt el ékszereket egy szobalány a londoni Knightsbridge gazdag negyedében lévő hotelből.

A lopást október 8-án fedezte fel a sértett: észrevette, hogy a szállodában tartott bőröndjéből eltűntek az ékszerek, köztük értékes órák, nyakláncok, karkötők, amelyek értéke közel 155 millió forint volt. A gyanú a 28 éves Marinela Manolesura terelődött, aki csak néhány napja dolgozott szobalányként a szállodában, majd a lopás után alig egy héttel elhagyta Angliát. A rendőrség szerint nem tervezte meg előre a bűncselekményt, a nő csak kihasználta az alkalmat.

A Scotland Yard felvette a kapcsolatot a romániai hatóságokkal, feltételezésük szerint hazamenekült Marinela Manolesu. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a nő megtalálásához.

FOTÓ: INTERNET, ILLUSZTRÁCIÓ

lopás

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.