Az atléták pályára álltak

2023. 09. 15., p - 08:01
Zsaru Magazin

Ismét megrendezték a Belügyminisztérium (BM) Országos Atlétikai Bajnokságát, amelyre 35 csapat és több mint 300 versenyző nevezett. Küzdelmes összecsapásokkal döntöttek a helyezésekről a különféle versenyszámokban.

Az Ikarus BSE sporttelepén méltó körülmények között rendezték meg a BM Országos Atlétikai Bajnokságát szeptember 13-án. A bajnokság célja, hogy versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segítse a BM dolgozóinak fizikai aktivitását, egészségük megőrzését és fejlesztését. De alkalmat adott arra is, hogy a résztvevők a felkészülés során szerzett erőnlétükkel hatékonyabban lássák el szolgálati feladataikat, és jobban teljesítsenek a kötelező állapotfelméréseken. Egyéni, váltó- és csapatversenyekben mérték össze tudásukat a BM központi és irányítása alá tartozó szervei, valamint az Országgyűlési Őrség, a Nemzeti Információs Központ, az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársai.

Kimagasló eredmény is született: férfi 50 fölötti  kategóriában 1500 méteren, Sági György, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól 4:29:30 idővel zárt az első helyen. A csapatversenyben a Miskolci Rendvédelmi Technikum végzett az első helyen.

T. Z.

FOTÓ: FÜLÖP MÁTÉ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal üzleteltek

Ezúttal Tiszaburán csaptak le a rendőrök új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.
Gyanúsítottként hallgatták ki a házaspárt, akik őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.