Osztrák becsületrend rendészeti vezetőknek

2023. 05. 22., h - 12:12
Zsaru Magazin

Magas szintű elismerésben részesített magyar rendészeti vezetőket dr. Alexander Van der Bellen, az Osztrák Köztársaság szövetségi elnöke.

A kitüntetéseket Michael Takács tábornok, osztrák szövetségi rendőrigazgató adta át május 15-én a budapesti osztrák nagykövet rezidenciáján.

Az osztrák és a magyar hatóságok közötti kiváló együttműködés elismeréseként dr. Kuczik János Zoltán vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Tarcsa Csaba vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Horváth Géza ezredes, a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ vezetője „Nagy Becsületrend az Osztrák Köztársaságnak tett szolgálataiért” kitüntetést vehetett át.

Halmosi Zsolt altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság vezetője számára a „Nagy Ezüst Becsületrend az Osztrák Köztársaságnak tett szolgálataiért” elismerést adták át. A megjelenteket dr. Alexander Grubmayr nagykövet köszöntötte, a Belügyminisztérium részéről dr. Hegyaljai Mátyás európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár gratulált nekik.

FOTÓ: RENDŐRSÉG


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.