A közbiztonság közös érdekünk

2021. 09. 20., h - 15:06
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) 2021. szeptember 20-án tartotta idei utolsó ülését.

A rendezvényt dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg záróértekezletet egyben megköszönte a bizottság munkáját. Az elmúlt szezonról Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány-helyettese adott tájékoztatást. Az ülésnek helyszínt adó Tiszafüred polgármestere szintén méltatta a TKKB eredményeit, mondván a közbiztonság közös érdekünk.

Az esemény végén Kovács Béla r. ezredes átadta a képzeletbeli stafétát a 2022-es év soros elnöki feladatait ellátó Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány-helyettesének Szitár Ferenc r. ezredesnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a macedón sofőr ellen, aki 8 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.