A pénzt kivette, a tárcát pedig leadta

2023. 09. 08., p - 08:00
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tiszafüredi nyomozók kitartó, több napos kameraelemzésének köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, aki több mint félmillió értékű forintot és eurót emelt el a talált pénztárcából.

Egy családjával a Tisza-tónál nyaraló gyáli férfi tett bejelentést a rendőrségen még 2023. augusztus 19-én, hogy Tiszafüreden, a Kikötő körúton elhagyta a pénztárcáját, amiből ismeretlen kivett több százezer forintot és több mint 600 eurót. Ezt követően a tárcát a benne lévő iratokkal az ott lévő turisztikai irodában leadta, majd elment a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, tanúkat hallgattak ki, és a beszerzett kamerafelvételek több napos elemzését követően azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy kenderesi nőt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként. Az asszony beismerő vallomást tett. A rendőrök a nő lakásán megtalálták a pénz egy részét, amit lefoglaltak. A sértett visszakapta a pénzét, és többször elmondta a nyomozóknak mennyire hálás a munkájukért.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.