A Tisza-tó körül futottak

2022. 05. 18., sze - 09:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismét közösen rendezte meg az Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságot.

Az idén hetedik alkalommal 2022. május 17-én Tiszafüreden megrendezett verseny résztvevőit Czinege László rendőr dandártábornok, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte. A megmérettetésen az Országos Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, 12 megyei rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság 6-6 fős csapatokkal indultak. A mezőny Poroszlótól indult és a kiépített gátkoronán Kisköre-Abádszalók-Tiszafüred útvonalon teljesítették váltófutással a csapattagok az 54,4 kilométeres távot.

Az eredményhirdetésnél Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője méltatta és elismerését fejezte ki a kollégáknak versenyen nyújtott teljesítményükért.

Az összetett csapatversenyben harmadik helyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, míg a második helyen Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. A dobogó legfelső fokára a Készenléti Rendőrség csapatának tagjai állhattak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.