Biztonságra hangolódtak

2021. 07. 21., sze - 17:02
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt hónap tapasztalatairól és az elkövetkezendő hetek feladatairól egyeztettek a szakemberek Tiszafüreden.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2021. július 20-án tartotta  második egyeztető ülését a tiszafüredi polgármesteri hivatalban.

A bizottság a Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságának érdekében folyamatos egyeztetéseket végez, összehangolja a három (Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén) megyei rendőr-főkapitányság, illetve társszerveinek munkáját, feladatait.

A bizottság tagjai az előző hónap tapasztalatait osztották meg egymással, továbbá a következő hetekben várható nagyobb rendezvények és a tervezett ellenőrzések rendészeti- és bűnügyi, bűnmegelőzési feladatait hangolták össze.

A közreműködő megyék részére átadták a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács pályázati támogatásából készült ajándéktárgyakat, melyekkel a térségbe látogató turisták figyelmét hívják fel arra, hogy az ott tartózkodásuk alatt is „hangoljanak a biztonságra”.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.