Minden csepp tudás számít!

2022. 06. 22., sze - 07:22
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök online kvízzel is készültek a turisztikai szezonra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a nyár, online kitölthető anonim kvízjátékot hirdetnek az idegenforgalmi szezonban. A kérdéssor felöleli a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, az állatvédelem, a környezetvédelem és az online veszélyek témakörét is.

A kvíz a QR kód leolvasásával, vagy ide kattintva könnyedén elérhető, regisztráció nélkül bárki megnézheti és kitöltheti. A kérdőíven 21 kérdésre kell válaszolni, majd az utolsó kérdést követően, egy verses üzenethez érkeznek.

Ezt a versikét kell beküldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu e-mail címre.

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással válnak láthatóvá, így rögtön ellenőrizni tudják, hogy esetleg miben tévedtek. Fontos megjegyezni, hogy a nyereménysorsoláson csak akkor vesznek részt, ha e-mailen beküldték a helyes megfejtést! Mivel a játék anonim, kérjük, hogy a versike mellett nevüket és telefonszámukat is tüntessék fel! A kód leolvasása okostelefonnal egyszerűen megoldható.

Tegye próbára tudását, ezen a játékon csak nyerhet! A szervezők fontosnak érzik, hogy mindenki megismerje az elkövetők módszereit és azt, hogy mire kell odafigyelnünk, hogy a nyaralás valóban felhőtlenül teljen, hogy hogyan védhetjük meg értékeinket és környezetünket.

A megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik értékes ajándékcsomagot kapnak. Beküldési határidő: 2022. augusztus 31.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam