Szezonnyitó értekezletet tartottak

2022. 05. 20., p - 07:35
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tó régiójának turisztikai idényre vonatkozó rendőrszakmai célkitűzéseit határozták meg.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság égisze alatt három megyei rendőr-főkapitányság – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – tartott szezonnyitó értekezletet Tiszafüreden, 2022. május 19-én.

A rendőr-főkapitányságok több mint 10 éve hangolják össze a turisztikai idény rendőrszakmai feladatait. A munkaértekezleten résztvevők kiemelt prioritásként tűzték zászlajukra az idény rendészeti feladatain kívül, a természet- és környezetvédelmet, a vagyonbiztonságot, a bűn- és balesetmegelőzést.

A szezonnyitó értekezlet tagjai reményüket fejezték ki, hogy a Tisza-tóhoz látogatók 2022. nyarán bűn- és balesetmentesen töltik pihenésüket és örömteli élményekkel gazdagabban térnek haza.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

 

Lezárt akta: Gyanús utalások

A paksi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 49 éves férfit gyanúsítottak meg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésével.