Szezonzáró értekezlet

2023. 09. 14., cs - 14:35
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2023. szeptember 14-én tartotta idei utolsó ülését.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai, a Heves, a Jász-Nagykun-Szolnok, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság több mint 10 éve, összehangolva biztosítja a közrend és közbiztonság fenntartásával a Tisza-tóhoz utazók, valamint az itt lakók biztonságát. Természetesen ezen konstruktív feladatellátás nem nélkülözheti a társszervek támogató munkáját.

A záróértekezletet dr. Mecser Tamás r. ezredes rendőrségi főtanácsos, az idei évben soros Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg, üdvözölte a meghívottakat, majd megköszönte a bizottság, valamint a társszervek és együttműködők professzionális munkáját.

Az értekezlet elöljárója Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes értékelte a bizottság tevékenységét.

Az értekezlet zárásaként  Balogh Tibor r. ezredes átadta a Régiós Bizottság zászlaját a 2024. évben elnöklő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének, Szerencsi Árpád r. ezredes Úrnak.    

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.