Több mint 50 graffiti

2021. 08. 21., szo - 12:24
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy gödöllői férfit, aki Tiszafüreden városszerte firkált filctollal szövegeket különböző műtárgyakra.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy gödöllői lakos ellen. Az 54 éves férfi 2021. augusztus 20-án a reggeli órákban Tiszafüred belterületén, a kerékpáros pihenőparkban, valamint a szabadstrand területén található különböző műtárgyakra ráfirkált piros és fekete színű filctollal több mint 50 feliratot. Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit az egyik helyszín közeléből, a szabadstrandról előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.