Szezonzáró értekezlet Poroszlón

2018. 09. 12., sze - 16:05
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Idén is biztonságos volt a nyári szezon a Tisza-tónál.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2018. szeptember 12-én tartotta szezonzáró értékelő ülését a Tisza-tavi Ökocentrumban.

A megbeszélésen a bizottság munkájáról Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adott tájékoztatást a jelenlévőknek, majd az együttműködő- és társszervek képviselői foglalták össze tevékenységüket.

Az értekezleten dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a vízi balesetek megelőzése céljából folytatott prevenciós tevékenységük elismeréseként dr. Nagy Tibort, az Oxyteam Országos Sportmentőszolgálat Kft. ügyvezető igazgatóját, Csóka Noémit, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának mentőtiszt hallgatóját, Kövér Gábort, az Országos Polgárőr Szövetség Vízi Polgárőr Tagozat elnökét és Kanál István r. főtörzszászlóst, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottját jutalomban részesítette.

Az esemény zárásaként dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője átadta a képzeletbeli stafétát a 2019. évi szezon soros elnöki feladatait ellátó Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam