A rendőri hivatással ismerkedhettek a diákok

2023. 01. 26., cs - 10:38
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumba látogattak el előadást tartani.

A közel kétórás programban „Legyél te is rendőr” címmel hallhattak előadást a tanulók a rendőrség felépítéséről, a rendőrré válás aktuális lehetőségeiről. A gyöngyösi kollégáink 2023. január 25-én ismertették a különböző szakterületek sajátosságait, majd a diákok megismerkedhettek azokkal a felszerelésekkel, eszközökkel, amelyekkel a rendőrök a napi feladataik ellátása során dolgoznak. 

A programon részt vett a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője, Juhász János r. ezredes is, aki részletes tájékoztatást adott a rendőrjárőr képzésre történő jelentkezés feltételeiről, az oktatás központi elemeiről, valamint a képzések alatt és az azt követően várható juttatásokról.

A találkozó kötetlen beszélgetéssel zárult.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését. A rendőrségi szakemberek további információkkal és jelentkezési egységcsomagokkal várják mindazokat, akik tervezik, hogy a jövőben a rendőri hivatást választják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az ékszertolvaj

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy magyarcsanádi férfit, aki ismerősétől elkért arany nyakláncot adott zálogházba.

 

Zsarolók rács mögött

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.

 

Legyél Te is rendőr!

Újabb két oktatási intézmény csatlakozott főkapitányságunk pályaorientációs programjához.

 

Ál-vízóraleolvasók

A budapesti rendőrök elfogtak két trükkös tolvajt, akik magukat vízóra-leolvasónak kiadva loptak idős emberektől.