A Retró majálison jártak

2022. 05. 02., h - 07:52
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna megyei egyenruhások az őcsényi rendezvényen népszerűsítették a rendőri munkát.

Április utolsó hétvégéjén tartották meg Őcsényben a Retró majálist. A rendezvényre meghívást kaptak a rendőrség munkatársai is. A nap folyamán az érdeklődők együtt kávézhattak a Bűnmegelőzési Centrum kisbuszában kollégáinkkal, miközben a vagyonvédelem fontosságáról beszélgethettek. Azok, akik biztonságban akarták tudni kerékpárjaikat, regisztrálhatták a kétkerekűeket a Bikesafe program keretében. Aki akarta elkészíthette saját ujjlenyomatát is a bűnügyi technikusok segítségével.  

A Humánszolgálat munkatársai toboroztak is. A jelentkezés feltételeiről, valamint a 10 hónapos rendőrképzés felvételi eljárásáról kaptak tájékoztatást az érdeklődők, miközben választ kaptak a rendőri munkával kapcsolatos kérdéseikre is. A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők továbbra is jelentkezhetnek a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamint bármely rendőri szervnél, illetve folyamatosan informálódhatnak a rendőrség honlapján.

kép

A legnépszerűbb rendőrségi program a nap folyamán a kutyás bemutató volt, melyre kicsik és nagyok egyaránt kíváncsiak voltak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újévi késelés

Azóta is börtönben van az a román férfi, aki három ismerősét szurkálta meg még az év első napján Kajdacson.

 

Segítettek

A dunakeszi rendőrök gondoskodtak egy 59 éves férfiről, akire egy bokor mellett fekve találtak rá.