Legyél te is rendőr!

2024. 03. 21., cs - 09:47
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Folytatódik a toborzás Hajdú-Bihar Vármegyében. Toborzóink Debrecenben a Kölcsey Központban megrendezett állásbörzén várják az érdeklődőket.

Az érdeklődők a rendészeti képzésekről, a jelentkezés feltételeiről, és a hivatásosok szolgálati feladatairól is első kézből kaphatnak információkat. A kollégák 2024. március 21-én Debrecenben a Hunyadi utca 1-3 szám alatt megtartott állásbörzén várják az érdeklődőket.

A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség karrierportálján is. Emellett a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. Elérhetőség 06-52-516-400/2777 mellék, 06-70-6544778 telefonszámon. Személyesen pedig a főkapitányságon, Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt kérhetnek tájékoztatást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.