A 6-os számú főúton történt balesetben egy férfi elhunyt

2023. 07. 12., sze - 08:17
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is tart a forgalomkorlátozás Ercsi közelében.

Amint arról korábban beszámoltunk, 2023. július 12-én kora reggel három gépjármű összeütközött a 6-os számú főúton, Ercsi közelében. A baleset során az egyik járművezető, egy 61 éves ráckeresztúri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további két fő egészségügyi ellátást igénylő sérülést szenvedett.  A teljes pályás útlezárás a balesettel érintett szakaszon továbbra is érvényben van. A rendőrök a forgalmat Ráckeresztúrnál – a főút 33-as kilométerszelvényében - és Iváncsánál – a főút 44-es kilométerszelvényében – az M6-os autópályára terelik, ahol a két település közötti szakaszon jelenleg díjmentesen közlekedhetnek a járművezetők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közösen ellenőriztek

Rendőrök és a társszervek munkatársai tartottak komplex bűnügyi-rendészeti akciót szombat éjjel Keszthelyen és környékén.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Rács mögött

A ráckevei rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta azt a 21 éves férfit, aki rövid idő leforgása alatt 16 helyre tört be.

 

Mentések a viharban

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én öt esetben hét személyt mentettek ki a tóból.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.