Az M1-es autópályán korlátozások mellett megindult a forgalom Ausztria irányába

2023. 06. 07., sze - 16:14
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Győr térségében, a 116-os kilométerszelvényben történt közlekedési baleset helyszínén félpályás útlezárás mellett haladhatnak a járművek.

Amint arról már korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópályán, Győr térségében, a 116-os kilométerszelvényben 2023. június 7-én 13 óra 50 perc körüli időben. A balesetben egy kisteherautó és egy kamion ütközése miatt teljes pályalezárás volt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető szakaszán.

A rendőrök az adott pályaszakasz belső sávját megnyitották a gépjárművek részére, így azon a forgalom zavartalanul haladhat.

Kérjük az úton lévőket, hogy a baleset környezetében közlekedjenek óvatosan, toleránsan, és körültekintően.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályakezdők köszöntése

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában kilenc frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

 

Kerékpárokra fájt a foga

A Karcagi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 30 éves helyi férfival szemben, aki a gyanú szerint több biciklit is meglovasított az elmúlt időszakban, továbbá boltokat is kirámolt.

 

Rossz társasággal italozott

A sértett amint elaludt, a három fős elkövetői kör a táskáját ellopta, amiben műszaki cikkek voltak. A tatabányai rendőrök azonosították és kihallgatták az elkövetőket, közülük két főt őrizetbe vettek.

 

Rangos szakmai elismerés: Szagolunk és Védünk

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

 

Zalai közlekedésrendészeti tapasztalatok

Ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek a Zala vármegyei rendőrök, akik túllépték a megengedett sebességet.

 

A forgalomban részt vevők biztonsága az első

Bár vármegyénkben az utóbbi években nem jellemzők az illegális gyorsulási versenyek, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára kockázatot jelentő gyorsulási versenyek megakadályozására, valamint az úgynevezett driftelők és az engedély nélkül átalakított gépjárművek kiszűrésére.