Baleset az M1-es autópályán

2022. 08. 09., k - 06:57
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lébény külterületén, az autópálya 142-es kilométerszelvényében közúti közlekedési baleset történt. A helyszínen a Hegyeshalom felé vezető oldalon útlezárás van érvényben.

Az M1-es autópályán, Lébény térségében 2022. augusztus 09-én 6 óra 15 perckor két személygépkocsi karambolozott. Elsődleges információk szerint a balesetben két személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítják.

A baleset helyszínén - a pályatest Hegyeshalom irányába vezető oldalán - teljes útlezárás van érvényben, kerülni az 1-es számú főút irányába lehet. 

Kérjük a járművezetőket, hogy közlekedésük során körültekintően és türelmesen vezessenek!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.