Baleset az M1-es autópályán

2022. 08. 09., k - 06:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lébény külterületén, az autópálya 142-es kilométerszelvényében közúti közlekedési baleset történt. A helyszínen a Hegyeshalom felé vezető oldalon útlezárás van érvényben.

Az M1-es autópályán, Lébény térségében 2022. augusztus 09-én 6 óra 15 perckor két személygépkocsi karambolozott. Elsődleges információk szerint a balesetben két személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítják.

A baleset helyszínén - a pályatest Hegyeshalom irányába vezető oldalán - teljes útlezárás van érvényben, kerülni az 1-es számú főút irányába lehet. 

Kérjük a járművezetőket, hogy közlekedésük során körültekintően és türelmesen vezessenek!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.