Baleset az M1-es autópályán Óbarok térségében

2022. 09. 11., v - 10:41
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvénynél történt a személyi sérüléssel járó baleset.

Baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2022. szeptember 11-én délelőtt. A jelenlegi adatok szerint, a 41-es kilométerszelvénynél egy magyar honosságú személygépkocsi a külső, és a belső sávok szalagkorlátjának ütközött. A 33 éves ukrán járművezető a baleset során kirepült a gépkocsiból, őt súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, de 10 óra 40 perckor a külső sáv megnyitásra került. A baleset helyszínelése a belső forgalmi sávon folytatódik.  

Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani! Kérjük a követési távolságot tartsák be, és a forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.