Baleset az M3-mas autópályán Őr térségében

2023. 06. 08., cs - 20:24
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az M3-mas autópálya Budapest felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényvben, a Vásárosnamény felé vezető oldalon félpályán haladhat a forgalom.

Az elsődleges információk szerint, 2023. június 8-án 19 óra 34 perckor Őr térségében, az M3-as autópálya jobb pályatest 265. kilométerszelvényénél egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között szalagkorlátnak ütközött. A személygépkocsihoz kapcsolt utánfutó, a rajta lévő kettő motorkerékpárral átrepült a bal oldali forgalmi sávba. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon a rendőrök az autópálya Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében, a Vásárosnamény felé vezető oldalát a belső sávban lezárták. A baleset során személyi sérülés nem történt. 
Kerülni a vásárosnaményi felhajtónál és az őri lehajtónál lehet. 

Kérjük a balesett el érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

 

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.