Baleset az M7-es autópályán, Székesfehérvárnál

2021. 12. 02., cs - 21:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A főváros irányába haladó oldalon teljes útlezárás van érvényben.

A jelenlegi adatok alapján eddig ismeretlen körülmények között ütközött össze három autó 2021. december 2-án 20 óra 35 perc körül az M7-es autópálya 56-os kilométerszelvényében, a főváros irányába vezető oldalon. A baleset során többen megsérültek.  A helyszínelés idejére az sztráda érintett útszakaszán teljes pályás útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat az 57-es kihajtónál leterik. 

Kérjük, hogy türelmesen és óvatosan közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.