Baleset Géderlakon

2020. 01. 30., cs - 09:13
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A buszban utazók közül többen megsérültek.

A jelenleg rendelkezésre álló információnk alapján Géderlakon, a Dunaszentbenedeki úton 2020. január 30-án 9 óra 1 perc körül vélhetően a csúszós út miatt egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott és közlekedési balesetet szenvedett. A baleset során az elsődleges adatok szerint 10 személy sérült meg.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Az útburkolatok Bács-Kiskun megyében több helyen - a jegesedés miatt - csúszóssá váltak.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel. Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.