Baleset miatt félpályás útlezárás a 85-ös számú főúton, Veszkény térségében

2021. 07. 25., v - 17:06
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Felborult egy tehergépjármű, egy ember megsérült.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút 40. kilométerszelvényében, Veszkény térségében, 2021. július 25-én 16 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan okból – felborult egy tartályos tehergépkocsi. Egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A főúton a szemle és a műszaki mentés idején a forgalom – rendőri irányítás mellett – félpályán halad.

Kérjük az érintett útszakaszon haladókat, hogy a fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.