Baleset miatt forgalomkorlátozás az M1-es autópályán, Győr térségében

2021. 09. 28., k - 12:41
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött, három ember megsérült.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 120. kilométerszelvényében, 2021. szeptember 28-án 11 óra 26 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint két Ausztria irányába haladó személygépkocsi – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött, amelynek következtében három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A szemle és a műszaki mentés idejére a járőrök az autópálya külső és a belső sávját lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávon halad.

Kérjük az érintett útszakaszon közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel haladjanak ugyanis a baleset következtében mintegy két kilométeres torlódás alakult ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak a kocsiba ne!

A bűnügyi osztályvezető szolgálatba tartott, amikor megállította a korábban Sátoraljaújhelyről eltulajdonított autót és annak utasait. A kocsiban volt egy lopott kerékpár, és több üveg alkohol is, amit a feltételezett elkövetők elfogásuk előtt tulajdonítottak el egy boltból, a sofőrnek ráadásul nem volt vezetői engedélye, és a burgonya is eltűnt.

 

Eredményes csapatmunka

A Fejér megyei rendőrök a 62 éves dunaújvárosi gyanúsított letartóztatása mellett folytatják tovább az ügy vizsgálatát.

 

Duplázott a sofőr

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.