Baleset miatt forgalomkorlátozás az M1-es autópályán Lébény térségében

2022. 07. 06., sze - 04:35
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kis tehergépkocsi borult fel, rakománya szétszóródott a pályatesten.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 141. kilométerszelvényében, Lébény térségében Budapest irányába 2022. július 6-án 3 órakor. A baleset során egy kis tehergépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények miatt szalagkorlátnak ütközött, majd járműjével felborult, és rakománya szétszóródott a pályatesten.

A forgalom  a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az adott útszakaszon a belső sávban halad, ezért a közlekedők az adott helyen torlódásra számítsanak, és fokozott óvatossággal és türelemmel vezessenek!

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.