Baleset miatt forgalomkorlátozás az M1-es autópályán Győr térségében

2022. 07. 29., p - 15:27
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kettő, Hegyeshalom felé haladó személygépkocsi ütközött össze.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 125. kilométerszelvényében, Győr térségében 2022. július 29-én 14 óra 30 perckor körül. A baleset során kettő, Ausztria irányába haladó személygépkocsi ütközött össze, és az elsődleges információk szerint három személy megsérült, őket a mentők kórházba szállítják.

Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt- rendőri irányítás mellett - a forgalom a külső, haladó sávon haladhat.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.