Baleset miatt lezárva a 65-ös főút Iregszemcse térségében

2022. 08. 05., p - 18:09
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Három autó ütközött össze a 65-ös főút 53-as kilométerszelvényében Tamási és Iregszemcse között, egy személy megsérült.

Személyi sérüléses baleset történt 2022. augusztus 5-én 17 óra 40 perc körüli időben a 65-ös főút 53-as kilométerszelvényében, Iregszemcse közelében.  Egy Iregszemcse irányából közlekedő autó egy műszaki hibás jármű előzése során nekiütközött a vele szemben közlekedő másik két autónak. A balesetben egy személy megsérült. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni az út melletti mezőgazdasági földúton lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.