Baleset miatt teljes útlezárás az M1-es autópályán, Lébény térségében

2021. 04. 01., cs - 08:42
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két Budapest irányába haladó jármű ütközött.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 145. kilométerszelvényében, Lébény térségében, 2021. április 1-én 7 óra 55 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Budapest irányába haladó kisbusz és egy tehergépjármű – tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött. A baleset következtében a busz utasai beszorultak a járműbe, kiszabadításukat a katasztrófavédelem munkatársai megkezdték.

A rendőrség az autópályát  a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, amelynek következtében torlódás alakult ki, ezért a személygépkocsival közlekedőket - Mosonmagyaróvárnál - az 1-es számú főút felé terelik.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.