Baleset miatt torlódás az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán

2022. 08. 19., p - 15:05
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A főváros felé vezető oldalon, Kőszárhegy térségében három gépjármű ütközött össze, ezért forgalomkorlátozásra és időszakos torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!

Közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 19-én 14 óra 50 perc körül az M7-es autópálya 72-es kilométerénél, a főváros irányába vezető oldalon, ahol három személygépjármű ütközött össze. A balesetben érintett járművek a leállósávot, valamint a belső forgalmi sávot foglalják el, ezért a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

Kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és türelemmel!

 

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.