Baleset történt az M5-ös autópályán

2020. 12. 16., sze - 07:59
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két jármű ütközött, egy ember meghalt.

A jelenlegi adatok szerint az M5-ös autópálya 46-os kilométerszelvényében ütközött össze egy kisteherautó és egy személygépkocsi 2020. december 16-án 6 óra 51 perckor. A baleset következtében egy 48 éves férfi a helyszínen elhunyt.

Az autópálya Budapest felé vezető oldalát a rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárják, melyet a munkálatok előrehaladtával szabadítanak majd fel.  

A forgalmat az 52-es kilométerszelvénynél Örkény térségében a 4607-es útra terelik. Kérjük fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.