Baleset történt az M5-ös autópályán

2023. 02. 06., h - 11:51
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A lajosmizsei pihenőhelynél teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. február 6-án 11 óra 10 perc körül két baleset is történt az M5-ös autópálya 66 és 67-es kilométere között, a Budapest felé vezető oldalon.

Az elsődleges adatok alapján egy férfi befutott a sztrádára, ahol őt elütötte egy szabályosan haladó személyautó. A jármű sofőrje valószínűsíthetően vészfékezett, ezért a mögötte haladó további két személyautó, valamint egy tehergépjármű is összeütközött. Ebben a karambolban az autópályára befutó férfi súlyosan sérült, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek.

A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van, torlódásra kell számítani, de a rendőrök a lajosmizsei pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat, ami így lassú, de folyamatos.

Kérjük, a jelzett helyen fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.