Balesetek az M1-es autópályán

2022. 08. 12., p - 17:04
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 36-os kilométerszelvényben a belső sáv lezárásra került.

Két baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a belső forgalmi sávban 2022. augusztus 12-én délután. A jelenlegi adatok szerint a 36-os kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között két baleset következett be, mindkét balesetben három jármű érintett.  Az érintett útszakaszon a belső forgalmi sáv lezárásra került. 

Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani! Kérjük a követési távolságot tartsák be, és a forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket!

Kérjük, hogy a Budapest felé közlekedők az 39-es kilométerszelvénynél hajtsanak le a sztrádáról a kialakult torlódás miatt!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.