Befejeződött a helyszínelés a Lajosmizse térségében történt balesetnél

2023. 03. 16., cs - 22:38
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Újra zavartalanul haladhat a forgalom.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt Lajosmizse térségében, 2023. március 16-án 18 óra 26 perckor. 

A rendőrök a helyszínen a szemlét és a műszaki mentést befejezték, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.