Felborult egy autó a Sasadi úton

2021. 09. 06., h - 09:05
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XI. kerületben, a balesettel érintett útszakaszt lezárták.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. szeptember 6-án 8 óra körül Budapest XI. kerületében, a Sasadi út 26. szám előtt két autó ütközött össze. A baleset következtében az egyik autó felborult, az elsődleges információk szerint négy ember megsérült.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, torlódásra kell számítani.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.