Félpályás útlezárás a 6-os főúton

2024. 02. 23., p - 12:13
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy teherautó és egy autó ütközött össze Dunaföldvárnál.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 6-os főút 85-ös kilométerszelvénye közelében, Dunaföldváron történt baleset 2024. február 23-án nem sokkal dél előtt. Egy teherautó és egy autó ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között.

A baleset helyszínén a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben. A forgalmat rendőrök irányítják. Kérjük, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.