Félpályás útlezárás a 6-os főúton

2023. 08. 11., p - 05:58
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött a Paksi Atomerőmű Északi bejárójánál.

Balesetről érkezett bejelentés 2023. augusztus 11-én nem sokkal reggel fél hat után. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint, a 6-os főút 114-es kilométerszelvénye közelében egy kisbusz és egy autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főúton félpályás útlezárás van  érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat rendőrök irányítják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Békéscsabán a Mikulás is csat(t)lakozott

A rendőrség egész évben kampányolt azért, hogy minél többen bekössék a biztonsági övet. A piros ruhás, nagy szakállú megköszönte a kékeknek, hogy szorgalmasan dolgoztak a jó ügyért. Azoknak pedig, akik hallgattak a rendőrökre és bekötve autóztak, ajándékot adott.

 

Fociztunk

A Honvéd Arrabona Sportegyesület Borbála-napi helyőrségi kispályás labdarúgó tornát rendezett Győrben, amelyre a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök is beneveztek.

 

Rangos elismerést kapott az ORFK-OBB

Baleset-megelőzési programjáért kapott Fair Play díjat az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, amelyet dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, a bizottság elnöke vett át a Műjégpályán rendezett díjátadó gálán 2023. december 4-én.

 

Rollert lopott, elfogták

Szeged belvárosában vitt el egy elektromos rollert egy férfi. A rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ne lopjuk el a követési távolságot!

A sávváltásnak is vannak szabályai. Békéscsabán egy rendőrkocsi kamerája rossz példát rögzített. Egy autós alig száz méteren belül ötször váltott sávot, és többször úgy ment be a mellette haladó járművek közé, hogy a követési távolságot használta ki, foglalta el.