Félpályás útlezárás a 6-os főúton Bonyhád térségében

2024. 02. 03., szo - 07:43
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Baleset történt a 156-os kilométerszelvényben, a forgalmat rendőrök irányítják.

Baleset történt 2024. február 3-án 6 óra 48 perc körüli időben a 6-os főút 156-os kilométerszelvényében, Bonyhád térségében. A helyszínelés és műszaki mentés idejére 7 óra 35 perctől félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalmat rendőrök irányítják. Kérjük az arra közlekedőket, fokozott figyelemmel haladjanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.