Félpályás útlezárás a 61-es számú főúton

2021. 03. 26., p - 15:10
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sáregres térségében egy kistehergépjármű szenvedett balesetet, ezért jelenleg rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. március 26-án 14 óra 30 perc körül a 61-es számú főút 28-as kilométerszelvényében, Sáregres térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy mezőgazdasági vontató kereke eddig ismeretlen okból leesett, és nekiütközött a szemből érkező kistehergépjárműnek.  

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt, rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

Kérjük az arra közlekedők figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.