Félpályás útlezárás az M7-es autópálya somogyi szakaszán

2020. 07. 04., szo - 06:31
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt a forgalmat a rendőrök Siófoknál Budapest felé a 65-ös számú főútvonalra terelik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 4-én 6 óra 7 perckor az M7-es autópálya 105. kilométerszelvényben személyi sérüléses közúti baleset történt. Siófok irányából Budapest irányába közlekedett egy külföldi felségjelzésű gépkocsi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között felborult.  A baleset következtében kilenc személy megsérült, orvosi ellátásuk folyamatban van. A forgalmat Siófoknál, 105-ös  kilométerszelvényben a 65-ös számú főútvonalra terelik, az autópályára visszatérni Siófok-Sóstónál lehetséges.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.

 

Bilincsben a szegedi szatír

Fiatalkorú lányok előtt végzett önkielégítést Szeged belvárosában egy férfi. A rendőrök őrizetbe vették.