Forgalomkorlátozás a 61-es számú főúton, Alsószentiván térségében

2021. 07. 23., p - 14:07
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Teherautó traktorral ütközött.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. július 23-án 13 óra 30 perc körül a 61-es számú főút 12-es kilométerszelvényében, Alsószentiván és Előszállás  között, ahol – eddig ismeretlen okból – összeütközött egy teherautó és egy traktor. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.